I love deluxe nieuwsbrief
 • Contact us

  GOOD !D – hupple

  Boudewijnstraat 19 | 2960 Brecht

  T +32 (0)3 646 11 60 | F +32 (0)3 647 10 97

  BE 0477 476 362

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  FIAT
 • info vacatures

  Join the team!

  GOOD !D werd opgericht in 2002 en is trendsetter in de pet sector. Ons eigen merk ‘hupple’ verwent huisdieren in heel Europa.

  Met onze divisie ‘Your Pet Label’ verzorgen we private label producten voor toonaangevende ketens en distributeurs.

  GOOD !D is een bedrijf met een fantastische ontstaansgeschiedenis, een knap groeitraject en werd onlangs nog door ‘De Tijd’ opgenomen in de Top 50 meest veelbelovende ondernemingen van België.

  Wij zijn permanent op zoek naar extra mensen met een belangrijke ‘hupple factor’… gemotiveerd en geëngageerd om dit fantastisch verhaal verder op de wereldkaart uit te rollen!

  Ben je helemaal gek van dieren en nog op zoek naar een studentenjob? Neem voor meer info contact op via info@hupple.com.

  Solliciteer nu!
  DSC_1560
 • hupple verkopen

  hupple, een onmisbaar concept voor dierenspeciaalzaken

  Als speciaalzaak en ondernemer wil u elke dag het verschil maken…

  Met hupple, doet u dit!

  hupple is het enige Belgische merk dat enkel en alleen de focus legt op het belonen van honden en staat bekend voor innovatieve producten, beleving en kwaliteit.

  Het jonge ondernemerschap achter het fantastische verhaal blijft al een hele tijd onder de aandacht.

  Zo werd hupple in 2013 nog uitgeroepen tot Top 50 meest beloftevolle onderneming van België door ‘De Tijd’.

  Het is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een nieuw A merk, met een beperkt maar sterk roterend assortiment. Met hupple breng je ‘de essentie’ van belonen voor uw klanten, made with love in Belgium!

  Bovendien is hupple exclusief voorbehouden voor verdelers met een gespecialiseerde afdeling.

  Een eigen logistiek platform zorgt voor veelvuldige snelle leveringen elke week, onze hupple vertegenwoordiger zorgt voor een persoonlijke ondersteuning en opvolging.

  Interesse om samen succesvol te hupple’n?

  We kijken er naar uit… contacteer ons vrijblijvend via info@hupple.com .

  Let’s hupple!

  Schermafbeelding 2013-12-05 om 10.12.03
 • media

  Take a look at our movie clips!

  video

  hupple spot

  hupple spot

  vastleggen-in-volledig-scherm-19102016-120829

  Dogs are our passion

  Dogs are our passion

  open-bedrijvendag-2015-045

  Open Bedrijvendag

  Open Bedrijvendag

  huppleverhaa2l

  The hupple story

  The hupple story

  video
 • made in Belgium

  Coming soon…

  madein
 • I love deluxe nieuwsbrief

  Schrijf je in op onze deluxe nieuwsbrief en maak kans op een waardebon.

  Bij je eerste nieuwsbrief vragen we je nogmaals of je de communicatie wil ontvangen. Je kan je ten allen tijden uitschrijven of je gegevens laten aanpassen/verwijderen door een mailtje te sturen naar info@hupple.com. Wij bewaren je gegevens op een veilige manier.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  newsletter
 • historiek

  hupple, opgericht door een twintiger, één van de weinige op en top Belgische merken!

  Het creëren van een fantastisch hondenleven, voor hond én baasje… dat is wat we doen, dag na dag!

  Een fantastisch hondenleven vraagt enkele belangrijke ingrediënten:  Gezond, natuurlijk, belonen, communiceren, spelen, liefde geven.

  Mix deze even met een correcte prijs / kwaliteit: uw hupple hondenleven is geboren!

  Hupple heeft een erg leuke ontstaan.  In 2006 vroeg men de toen 23 jarige Manuel Goossens een nieuw product te ontwikkelen voor bezoekende honden bij het Hilton Hotel Antwerpen.

  Manuel bedacht koekjes van superieure kwaliteit, verpakt zoals de koekjes bij de koffie.  Het idee en concept registreerde Manuel onder de naam ‘hupple’… het bedrijf GOOD !D kreeg de licentie om hupple te commercialiseren en het werd een voltreffer.

  Het o zo gewone hondenkoekje werd opnieuw uitgevonden!  Ondertussen worden de hupple biscuits geserveerd in verschillende restaurants en hotels, in heel europa.

  De aanloop naar hupple was helemaal geen alledaags verhaal, we hupplen graag samen even in de tijd:

  We schrijven 1995. Manuel Goossens, 12 jaar, jongste telg van een ondernemersgezin en gek op dieren.Van één hamster kwamen 2 hamsters en van 2 hamsters kwamen er… tientallen hamsters !

  Manuel begon samen te werken met één van de eerste pet supermarkten in België.

  Zijn takenpakket: diertjes verzorgen, hokjes onderhouden én…ervaringen delen met ontelbare consumenten…Al snel werden enkele marktbehoeften duidelijk.

  Manuel, en wellicht ook vele andere dierenliefhebbers, ontdekte dat er eigenlijk niets op markt was om onze kleine huisdieren continu, netjes en op “dierenmaat” te voederen.  Zelf geïmproviseerde potjes zijn vaak te klein, vallen om, zijn na een maand stukgebeten of zijn lastig in onderhoud….

  Gedreven vanuit het standpunt dat iets “perfect en praktisch” moet zijn en na langdurige research van letterlijk en figuurlijk “proeven” stelde manuel, op 16 jarige leeftijd, zijn automatische voedertoren de “Feed-o-matic” voor.

  De Feed-o-matic bleek dé oplossing bij uitstek om dierenvoeding op een nette manier, op elk moment van de dag en voor één of meerdere huisdieren te verzekeren.  De Feed-o-matic is handig, gebruiks –en onderhoudvriendelijk, goedkoop en bovenal uniek op de markt.

  Jarenlange inzet  werd beloond.  De Feed-o-matic werd in alle Tom & Co winkels van België succesvol gelanceerd.  Enkele maanden later was de automaat beschikbaar in verschillende landen en werd hij stilaan bekend als “de persoonlijke dierenbutler”.

  Na het afmaken van zijn studies verdiepte Manuel zich verder in voeding & snacks voor huisdieren.  Zo begeleidde hij verscheidene Private Labels in binnen –en buitenland, en bracht hij onder Feed – O – Matic ‘Nature Premium’ kwaliteitsvoeding in handige potjes voor knaagdieren op de markt.

  Originaliteit & kwaliteit bleven de eigen productcreaties bepalen.  Zo bracht Feed-O-Matic in 2004 de ‘chips voor knaagdieren’ uit.  Deze werden in 2005 gevolgd door Rings & Fries voor knaagdieren.

  In 2006 nam Manuel met zijn bedrijf GOOD !D een belangrijke strategische beslissing.

  Feed-o-Matic verdween uit het assortiment en hupple werd in de plaats genomen.

  De Private label activiteiten kregen ook een apart divisie ‘Your Pet Label’ met een aangepaste visie en service.

  Ondertussen levert GOOD !D aan alle belangrijke spelers private label, en is hupple een waardige groeiende speler geworden als één van de weinige Belgische merken.

  In Oktober 2013 opende GOOD !D een eerste 100% eigen productie op Belgische bodem van malse (soft) beloningskoekjes voor honden en katten.  Het begin van alweer een nieuw fantastisch hupple hoofdstuk…

  wysiwyg_default
 • Contact us FIAT
 • info vacatures DSC_1560
 • hupple verkopen Schermafbeelding 2013-12-05 om 10.12.03
 • media video
 • made in Belgium madein
 • I love deluxe nieuwsbrief newsletter
 • historiek wysiwyg_default