hupple | Nieuws
Loading...
loading...

Holiday Checklist
Reizen met je hond is in 2021 de normaalste zaak van de wereld. Met een goede voorbereiding en deze handige checklist, verloopt je voorbereiding vlekkeloos.

Hoe beloon ik mijn pup of kitten?
Veel gezinnen verwelkomen nu een nieuwe pup of kitten. Je mag hen echter niet zo maar eender welk snoepje geven. Vanaf wanneer en hoe beloon je pups en kittens?

Met de hond op reis - 6 onmisbare tips
Op reis met de hond? Of je nu in de buurt blijft of net exotischere oorden opzoekt: een goede voorbereiding is het halve werk. Met deze 6 tips kan je met een gerust gemoed het avontuur tegemoet!

Water drinken
Make sure there is enough drinking water available. With every meal and snack it is important that your dog drinks a lot.

Vakantie checklist voor je hond
Persoonlijke gegevens (dierenpaspoort , identificatie/chipnummer en foto) Gegevens van dierenarts Voeding (bij voorkeur droogvoeding) Water Voerbak Dekens

Chocolade
Wist je dat honden veel gevoeliger zijn voor chocolade dan mensen? Een halve reep pure of melkchocolade kan al dodelijk zijn. Lekkere hondenkoekjes zijn een veel betere beloningen!

Hoe een opspringende hond behandelen?
Het negeren van een hond kan een sterk middel zijn om ongewenst gedrag te stoppen, zoals springen. Gewenst gedrag kan je creëren door te belonen met een hupple snoepje.