hupple | Nieuws
Loading...
loading...

hupple holidays
Ook dit jaar hebben we weer een leuke kerstactie voor jullie op poten gezet! Omdat het al eens wat chiquer mag zijn hebben wij een prachtige boutique tas voor hond en kat samengesteld. In deze feestelijke zak zit, naast een heleboel lekkers, ook een feestelijk strikje voor jouw kat of hond. Zo zijn ze helemaal klaar voor spinnende en kwispelende feestdagen!

#shakethesoundoftreat

IT’S MIAUW OR NEVER!
hupple staat al enkele jaren synoniem met beloningssnoepjes voor honden, maar daar komt nu verandering in! Sinds kort brengen we ook kattensnoepjes op de markt, waaraan we achter de schermen enkele jaren hard gewerkt hebben om katten overheerlijke, kwalitatieve snoepjes te bieden. Katten zijn immers veel kieskeurigere eters dan honden, maar dat moeten we hun baasjes vast niet meer vertellen…

Hupple wins prestigious award!
Op Anido in Kortrijk wint hupple een prestigieuze Award voor innovatie in de Belgische Petsector met de Pep’ups!

New - Softy with fresh herbs
Hupple introduceert met veel plezier een nieuwe lijn met 6 soft treats aangevuld met verse kruiden. Van frisse munt tot kamille: elk kruid heeft een specifieke weldadige eigenschap voor honden. Zo zorgt rozemarijn voor een gezonde vacht, houdt look teken weg in de zomer en werkt gember verlichtend bij wagenziekte.