hupple | HUPPLE CHARITY: EEN HART VOOR DIEREN
Loading...
loading...

HUPPLE CHARITY: EEN HART VOOR DIEREN

Op donderdag 4 oktober gaven wij het startschot voor onze Charity actie. Vanaf dan geven wij bij aankoop van de With Love Box een deel van de opbrengst aan een goed doel. Elke maand gaan wij op zoek naar een mooi, onbekend of individueel initiatief. Dit zetten wij niet alleen in de kijker, maar we gaan ook samen met hen bekijken op welk vlak we hen het beste kunnen helpen. Zijn ze op zoek naar financiële steun? Of eerder naar producten om te verkopen op hun evenement? Of hebben ze een heel andere specifieke wens? We staan voor alles open!

Daarbij focussen we vooral op minder bekende, individuele verhalen. Het uitgelezen moment om jou bij onze actie te betrekken! Je kan zelf een goed doel nomineren door te mailen naar info@hupple.com. Ken je een buurvrouw die katten met een fysieke beperking opvangt? Of verzamelt je schoonvader al jarenlang voedselpakketten voor buitenlandse asielen? Die warme verhalen willen wij graag delen met de wereld. 

Je hebt het goed begrepen, deze actie loopt veel langer dan een maand. En volgend jaar hopen we alvast terug te kijken op 12 unieke, warme goede doelen die we dankzij jullie een hart onder de riem kunnen steken.

Onze eerste partner wordt alvast AAP – AAP staat voor Animal Assisted Projects, waarbij het contact tussen mens en dier centraal staat. Met AAP+ brengen ze huisdiereneigenaren en senioren met elkaar in contact om voor alle partijen een grote PLUS te creëren. Plusbaasjes in de buurt kunnen overdag voor een huisdier zorgen, en ervaren zo het positieve, ontwapenende effect van viervoeters. 

Ook gaan er verschillende AAI-teams op stap met hun opgeleide baasjes en viervoeters om ouderen een bezoekje te brengen. Een leuke activiteit of een knuffelsessie? Daar wordt zeker tijd voor gemaakt! Door de opleiding van vrijwilliger én dier te voorzien, zorgt AAP ervoor dat dit steeds op een verantwoorde manier gebeurt.

Tenslotte zetten ze ook in op het welzijn van dieren in de ruimste zin van het woord: ze geven vormingen en lezingen rond dierenwelzijn en geven tips en tricks mee zodat het voor mens en dier aangenamer wordt om samen te leven. 

AAP vzw zal tijdens de Warmste Week hupple With Love Boxen verkopen, waarvan de opbrengst integraal naar hun werking gaat. Zo kunnen zij hun netwerk Plusbaasjes en AAI-teams volop uitbreiden en nog meer mooie projecten op stapel zetten! 

Wij kijken alvast uit naar een jaar vol ongelooflijke verhalen!